Kerstchallenge

Kom alvast in de kerstsfeer met onze kerstchallenge! πŸŽ„ Doe mee aan de kerstchallenge vol met feestelijke verrassingen. Onze kerstchallenge is een superleuke wandeltocht door Meppel met verschillende uitdagingen en opdrachten in het kader van het kerstverhaal en kerst! Tijdens de kerstchallenge zijn punten te verdienen door het doen van…

alle activiteiten

Kerstchallenge

Kom alvast in de kerstsfeer met onze kerstchallenge! πŸŽ„

Doe mee aan de kerstchallenge vol met feestelijke verrassingen.

Onze kerstchallenge is een superleuke wandeltocht door Meppel met verschillende uitdagingen en opdrachten in het kader van het kerstverhaal en kerst!

Tijdens de kerstchallenge zijn punten te verdienen door het doen van verschillende opdrachten. Weet jij samen met jouw gezin of vriendengroep alle opdrachten te volbrengen?

De Kerstchallenge is de ultieme kerstuitdaging voor gezinnen, families of vriendengroepen.

Als jij je hebt opgegeven om de kerstchallenge te lopen, zul je een link krijgen op de dag dat jullie geboekt hebben met een QR-code om de kerstchallenge.

De kerstchallenge begin je ter hoogte van Herberg ’t Plein en eindigt ook ter hoogte van Herberg ’t Plein. Voor €5,- extra heb je de mogelijkheid om daar te eindigen met een lekker kopje warme chocolademelk met wat lekkers!

Hoe werkt het?

Om te starten krijg je na reservering de inloggegevens en toegang tot de app per mail toegestuurd en kun je zelfstandig starten.

Tijdsduur

De route, inclusief opdrachten, duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van het looptempo en eventuele pauzes.

Aanvullende informatie:

  • De activiteit is voor alle leeftijden, met wie je maar wilt, uit te voeren!
  • Een route is aan te raden om met max. 6 personen in een groep te lopen.
  • De prijs voor de wandelroute isΒ per persoon.
  • Voor de zekerheid een powerbank nodig? Deze kun je bij ons huren.
Direct reserveren
Direct reserveren

Grotere groepen

Natuurlijk is het ook mogelijk om je familie, sportteam of grotere vriendengroep een activiteit te doen. Bestaat jouw groep waarmee je een activiteit wilt doen uit meer personen dan aangegeven wordt?Β 

Neem dan gerust even contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op